Massage bij kanker

De aanraking en massage is zeer zacht en alleen gericht op het welbevinden van u als persoon die het ondergaat. Door de langzame en zachte massage probeer ik ervoor te zorgen dat het lichaam zich kan ontspannen, maar ook dat de gedachten stroom tot rust komt. Het voor u als persoon mogelijk wordt om even weg te “doezelen” van alle spanningen en stress, u weer even zichzelf voelt voordat deze rollercoaster uw leven overnam. Tijdens de massage bent u even niet bezig met het zieke deel van uw lichaam, maar gewoon met u als persoon. U staat centraal.

 

Deze manier van masseren heeft daardoor een positief effect op zowel lichamelijk, psychisch als emotioneel niveau. We stappen uit de rollercoaster!
Doel van de massage is enkel ontspanning en een VERWEN moment voor uzelf. Deze ontspanning kan er eventueel wel voor zorgen dat u bijvoorbeeld beter kunt slapen, zich minder angstig voelt, minder pijn heeft, minder vermoeid voelt, minder last van bepaalde bijwerkingen heeft/krijgt. 

 


Ik heb de opleiding gevolgd bij de “Stichting voor jou”. Zij geven regelmatig ook verwendagen voor mensen met kanker. Zelf wil ik ook verwendagen/-middagen gaan organiseren. De aankondiging kunt u vinden onder het kopje NIEUWS.